7 super leuke vrolijke koffers

Wil je dat je al het zomergevoel krijgt als je naar je koffer kijkt?!?  Bekijk dan hieronder deze 7 vrolijke, leuke koffers. Er zijn koffers in allerlei kleuren, maar niet iedereen wil een standaard koffer. Gelukkig zijn er zat merken die hierop inspringen door bijzondere koffers te maken. Hieronder vind je een kleine selecte van 7 vrolijke en bijzondere koffers met een prima prijs kwaliteit verhouding.

Je koffer is erg belangrijk, je moet er immers uit leven tijdens je vakantie. Natuurlijk is het belangrijk om naar de prijs te kijken, maar de kwaliteit van de koffer is ook erg belangrijk. Daarom hebben wij de 7 koffers geselecteerd waarvan wij denken dat deze het best aan deze volwaarden voldoen. Al de onderstaande koffers hebben een prima prijs en ook een uitstekende kwaliteit, en ze zijn ook nog eens origineel.

Bekijk hieronder deze 7 super vrolijke leuke koffers!!

SuitSuit Fabulous Fifties

Koffer nummer 1. van het merk Suitsuit, een erg leuke koffer. De prijs begint bij € 119,- voor de handbagage koffer en er zijn verschillende kleuren.

leuke koffer

Bekijk de koffer >>

 

 

CarryOn Porter 2.0 Koffer  

Een superleuke koffer in maar 2 kleuren, zwart en Roze. Op zich is de koffer niet bijzonder vrolijk maar door de prijs en de kwaliteit toch op onze lijst. De grote koffer kost slechts € 79,95

leuke koffer

Bekijk de koffer >>

 

 

SuitSuit Caretta Trolley

Alweer Suitsuit met een leuke koffer, de koffer heeft verschillende frisse kleuren en de prijs begint vanaf € 59,- handbagage. Dus ook niet duur.

leuke suitsuit koffer

Bekijk de koffer >>

 

 

Bhppy Ice On Holiday

Niet duur en zeker heel verfrissend deze koffer van BHPPY. De prijs begint vanaf € 69,95

leuke koffers

Bekijk de koffer >>

 

 

Samsonite S’Cure Spinner

Toch komt Samsonite weer in het rijtje voor namelijke met de S,cure en super stevige koffer maar wel met een wat duurdere prijs. Wij vonden dit ook een leuke vrolijke koffer en de kwaliteit is perfect.

vrolijke koffer

Bekijk de koffer >>

 

 

SuitSuit French Romance

En wederom een koffer van Suitsuit, ze hebben dan ook zulke leuke koffers!

vrolijke koffers

Bekijk de koffer >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *