7 super leuke vrolijke koffers

7 super leuke vrolijke koffers

Wil je dat je al het zomergevoel krijgt als je naar je koffer kijkt?!?  Bekijk dan hieronder deze 7 vrolijke, leuke koffers. Er zijn koffers in allerlei kleuren, maar niet iedereen wil een standaard koffer. Gelukkig zijn er zat merken die hierop inspringen door bijzondere koffers te maken. Hieronder vind je een kleine selecte van 7 vrolijke en bijzondere koffers met een prima prijs kwaliteit verhouding.

Meer lezen

Comfortabel op Reis met de juiste reisaccessoires!!

Comfortabel op Reis met de juiste reisaccessoires!!

Als je op reis gaat is het belangrijk dat je reis comfortabel is. Een aantal reisaccessoires zijn hierbij echt onmisbaar. Of je nu op vakantie gaat met de auto of met het vliegtuig een aantal dingen zijn altijd erg handig om mee te nemen en om je lange reis zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom hebben wij een handig lijstje gemaakt met reis accessoires om jou reis zo comfortabel mogelijk te maken.

Meer lezen

Carlton koffer kopen?

Carlton koffer kopen?

Carlton koffer kopenCarlton koffer kopen? Carlton is ook een koffer merk wat erg groot is, niet zo groot als Samsonite maar zeker de moeite waard om te bekijken. Het merk heeft dezelfde kwaliteit als American Tourister van Samsonite en ook ongeveer dezelfde prijs. Er zijn natuurlijk ontzettend veel koffer merken maar als we kijken naar de kwaliteit en de prijs van Carlton komt Carlton zeker in onze top 5 van beste merken.

Meer lezen

Nieuwe Koffer Kopen? Bekijk deze 5 tips

Nieuwe Koffer Kopen? Bekijk deze 5 tips

Nieuwe Koffer Kopen? Je hebt eindelijk je wel verdiende vakantie geboekt, nu moet je nog een nieuwe koffer hebben en dat kan best een hele opgaaf zijn. Er zijn ontzettend veel koffers en koffer merken en je weet echt niet waar je naar moet kijken. Lees het artikel hieronder om de keuze voor de juiste koffer makkelijker te maken.

Meer lezen

Wat te doen bij vakantieproblemen?

Wat te doen bij vakantieproblemen?

Wat te doen bij vakantieproblemen? Zorgeloos op vakantie, dat willen we allemaal. Maar er zijn een aantal dingen die altijd kunnen gebeuren. Zoals je bagage is te laat, je bent je medicijnen vergeten of je pinpas werkt niet in het buitenland. Zijn kleine dingen maar je kan echt niet zonder. Hieronder enkele tips om deze problemen op te lossen of om goed voorbereid te zijn op deze problemen.

Meer lezen

Hoe wordt een vliegtuig klaargemaakt voor vertrek?

Hoe wordt een vliegtuig klaargemaakt voor vertrek? Altijd leuk met het vliegtuig op vakantie gaan maar ook altijd weer spannend vind ik zelf. Zeker als je nog nooit hebt gevlogen. Daarom even een keer niet over de beste koffers maar over de reis daarnaartoe.

Hoe wordt een vliegtuig klaargemaakt voor vertrek?

Hoe wordt een vliegtuig klaargemaakt voor vertrekAls je nog hebt gevlogen is het erg spannend, en zeker als je weet hoe hard en hoe hoog het vliegtuig gaat. Er vertrekken ontzettend veel vliegtuigen op Schiphol en al deze vliegtuigen moeten elke keer weer klaar gemaakt worden om weer naar een bestemming te vliegen.  (Op de vliegtuigen radar kan je zien hoeveel vliegtuigen er op dit moment boven je vliegen. )

 

Meer lezen

Koffer aanbiedingen?

Koffer aanbiedingen?

Koffer aanbiedingen!! Zeker in deze tijd is het erg handig voordat je een koffer koopt even onderzoekt waar verschillende koffers in de aanbieding zijn. Waarom zou je een dure koffer kopen als ze elders in de aanbieding zijn. Er zijn natuurlijk een hoop aanbieders online en wij snappen ook dat het best moeilijk is om de juiste koffer te zoeken.

Er zijn twee hele grote online aanbieders, deze aanbieders hebben alle twee al tientallen jaren verstand van koffers en lederwaren.  Elke dag hebben deze aanbieders verschillende mooie aanbiedingen. Hieronder de twee grootste aanbieder voor koffers, reistassen en andere reisartikelen. Klik op de afbeelding of de knop eronder om te zien welke koffer er nu in de SALE zijn.

Meer lezen

Handbagage Ryanair afmetingen 2017?

Handbagage Ryanair afmetingen 2017?

Handbagage Ryanair afmetingen 2017? Met je handbagage koffer op vakantie, hou er dan rekening mee dat handbagage moet voldoen aan bepaalde regels, zoals de afmetingen van de koffer of tas, het gewicht maar voor de veiligheid zijn er ook een aantal regels waaraan je aan moet voldoen om te reizen met een handbagage koffer.

Meer lezen

Live vliegtuigen volgen radar?

Live vliegtuigen volgen radar?

Live vliegtuigen volgen radar? Ja, niet alleen maar beste koffers op onze website maar je kan nu ook live luchten volgen op de radar. Als je dit ziet sta je er echt van te kijken hoeveel vluchten/vliegtuigen er nu live in de lucht vliegen. Je kan nu live vluchten volgen van het vliegtuig waar jouw vriend/vriendin of familielid inzit. Je kan zo precies zien hoe laat en waar ze aankomen.

Meer lezen