Carlton koffer kopen?

Carlton koffer kopenCarlton koffer kopen? Carlton is ook een koffer merk wat erg groot is, niet zo groot als Samsonite maar zeker de moeite waard om te bekijken. Het merk heeft dezelfde kwaliteit als American Tourister van Samsonite en ook ongeveer dezelfde prijs. Er zijn natuurlijk ontzettend veel koffer merken maar als we kijken naar de kwaliteit en de prijs van Carlton komt Carlton zeker in onze top 5 van beste merken.

Hieronder 3 toppers van Carlton.

Carlton heeft vele maten en soorten koffers, ook hebben ze verschillende reisaccessoires zoals kofferlabel kofferriemen etc. Hieronder drie topper van koffers. Klik op de afbeelding om meer foto’s te bekijken.

Carlton Tube Spinner

Carlton Cayenne Spinner Case 75 cm Carlton Stellar Spinner Case
Calton koffer kopen tube Carlton aanbiedingen Carlton Stellar kopen
Bekijk de koffer >> Bekijk de koffer >> Bekijk de koffer >>

Bekijk hier alle koffers die nu in de aanbieding zijn. 

Over Carlton.

Onder de koffers is Carlton niet de Marktleider maar wel ontzettend groot en in bijna heel de wereld te koop. Al meer dan 30 jaar maakt Carlton koffer. Het Engelse bedrijf is sinds een aantal jaren onderdeel van VIP industries en samen zijn ze de één na grootste leverancier in koffers. Het merk richt zich op een breder publiek door iets goedkoper te zijn dan Samsonite maar toch een prima kwaliteit heeft. Carlton is leverancier van verschillende soorten en maten koffer maar maken ook mooie business tassen en reisaccessoires. Carlton is inmiddels te koop in meer dan 60 landen waaronder ook Nederland. Als je niet veel verstand hebt van koffers of koffer merken is het merk Carlton je misschien toch bekent.

Bekijk hier het gehele assortiment van Carlton. 

Carlton koffer kopen? Bekijk hier de meeste verkochte Carlton koffer.

De Carlton Glider is al een jaren een begrip, de koffer is een harde koffer met 4 wielen,  3 klik sloten voorzien van TSA en een super sterke trekstang. De binnenkant van deze koffer is erg basic maar heeft ontzettend veel ruimte.

Glider III Spinner Case 75cm

Carlton koffer kopenBekijk de koffer >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *