Handbagage Ryanair afmetingen 2017?

Handbagage Ryanair afmetingen 2017? Met je handbagage koffer op vakantie, hou er dan rekening mee dat handbagage moet voldoen aan bepaalde regels, zoals de afmetingen van de koffer of tas, het gewicht maar voor de veiligheid zijn er ook een aantal regels waaraan je aan moet voldoen om te reizen met een handbagage koffer.

Handbagage Ryanair afmetingen 2017?

Voorkom boetes!! als je handbagage koffer niet aan de verplichte maten voldoen kan je drie dingen doen. De koffer wat leger maken, een nieuwe koffer kopen op het vliegveld met de juiste eisen of € 40,- betalen per vliegreis, dus als je een retourtje hebt wordt dat dus € 80,-

Handbagage Ryanair afmetingen 2017

Per passagier mag één stuk handbagage meegenomen worden. Het gewicht mag maximaal 10kg zijn en de afmetingen max. 55cm x 40cm x 20cm. Daarnaast mag je nog één tas meenemen met de maten max 35cm x 20cm x 20cm.

Op zoek naar de juiste koffer? Bekijk ze hier allemaal!!!

Handbagage Ryanair Vloeistoffen.

Niet alleen de maat en het gewicht zijn erg belangrijk maar hou er ook rekening mee dat er bepaalde regels zijn betreft vloeistoffen. Je mag zeker niet alles zomaar meenemen in je handbagage deze regels zijn er voor je veiligheid en dat voor andere. Hou er altijd rekening mee dat je geen scherpe voorwerpen meeneemt in je handbagage. Vloeistoffen zoals shampoo kunnen in kleine formaten gekocht worden en moeten weer in een klein doorzichtig zakje. Lees hier meer over wat zijn de regels voor vloeistoffen.

Als je met Ryanair vliegt kan je de bovenstaande maten gebruiken, maar als je met een andere vliegtuigmaatschappij vliegt zijn er misschien weer andere regels. Voor Transavia handbagage gelden bijna dezelfde regels, als je met Transavia reist lees dan de Transavia handbagage regels op de deze pagina.

Op zoek naar de juiste koffer? Bekijk ze hier allemaal!!!

Kom niet voor verrassingen te staan en lees goed waar je allemaal op moet letten voordat je een handbagage koffer koopt.

Hieronder de drie toppers van handbagage koffers.

Bekijk de koffer >> Bekijk de koffer >> Bekijk de koffer >>

American Tourister Funshine

American Tourister Bon Air

Travelite
Orlando

handbagage koffer kopen handbagage koffer handbagage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *