Hoe wordt een vliegtuig klaargemaakt voor vertrek?

Hoe wordt een vliegtuig klaargemaakt voor vertrek? Altijd leuk met het vliegtuig op vakantie gaan maar ook altijd weer spannend vind ik zelf. Zeker als je nog nooit hebt gevlogen. Daarom even een keer niet over de beste koffers maar over de reis daarnaartoe.

Hoe wordt een vliegtuig klaargemaakt voor vertrek?

Hoe wordt een vliegtuig klaargemaakt voor vertrek 300x210 - Hoe wordt een vliegtuig klaargemaakt voor vertrek?Als je nog hebt gevlogen is het erg spannend, en zeker als je weet hoe hard en hoe hoog het vliegtuig gaat. Er vertrekken ontzettend veel vliegtuigen op Schiphol en al deze vliegtuigen moeten elke keer weer klaar gemaakt worden om weer naar een bestemming te vliegen.  (Op de vliegtuigen radar kan je zien hoeveel vliegtuigen er op dit moment boven je vliegen. )

 

Als het vliegtuig op de juiste plek staat moet het vliegtuig bijgetankt worden, schoongemaakt worden en nog veel meer. Hieronder een leuke video van ongeveer 5 minuten. In de video kan je zien wat ze allemaal doen om het vliegtuig weer klaar te maken voor vertrek.

Beste koffer kopen? Check het op onze website

Als je op vakantie gaat heb je ook een koffer of een reistas nodig. Dit kan zijn voor de kleine reisjes een mooie handbagage koffer, maar voor wat grotere en langere reizen heb je toch een stevige grote koffer nodig. Met onze website willen wij al de bezoekers op deze website helpen met het maken van de juiste keuze. Een koffer kopen is lastig zeker als je er geen verstand van hebt, er zijn een hoop merken en waarschijnlijk ken je ze niet allemaal. Dat is natuurlijk niet handig als je een koffer wilt kopen. Wij hebben inmiddels 18 jaar ervaring, ik werk al 18 jaar bij een inkoopvereniging van koffers. Op onze home pagina begint de reis van het kopen van de juiste koffer. Bekijk hier de beste koffers.

Ik weet zeker dat je de juiste keuze maakt.

Succes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *