Line koffer kopen?

Line koffer kopenLine koffer, wat lager budget koffer maar toch een prima kwaliteit. Het merk is ongeveer 16 jaar geleden opgericht hier in Nederland. De leverancier laat de koffers maken in Hong Kong en India. Het merk ligt in ongeveer 80 winkels in Nederland en wordt goed verkocht, mede dankzij de lage prijs. Je kan het een beetje vergelijken met een koffer van de Action. Ook is het merk online te koop.

Het beste artikel van dit merk is de Fuse koffer. Hieronder een aantal afbeeldingen en meer informatie over de koffer.

 

 

Line koffer Fuse.

Goedkoop en een prima kwaliteit, geen topper maar als je weinig reist een prima alternatief.

Bekijk de koffer >> Bekijk de koffer >> Bekijk de koffer >>
Fuse koffer met TSA slot
Fuse
Line
Fuse
Fuse koffer met TSA slot
Fuse

Line koffer
 

beste koffer

beste koffers

 

Het Line assortiment.

Je hebt verschillende soorten Line koffers, harde koffers, zachte koffers maar ook handbagage koffers, je hebt zelfs van het merk Line verschillende damestassen, business tassen, boodschappen tassen en reisaccessoires. Bekijk hier het complete assortiment.

Het merk is wat goedkoper, dus als je weinig op reis gaat een uitstekend alternatief, Natuurlijk zijn er betere merken zoals Samsonite, maar daar betaal je ook voor. Line is geen top merk maar als je niet veel reist een prima alternatief. Je kan ook kiezen voor een top merk zoals Samsonite. Je bent dan vaker wat meer kwijt maar de kwaliteit en garantie van deze koffers zijn prima. De Samsonite Aeris bijv. is een prima koffer en ook niet duur.

Hieronder de top 3 van de beste koffers en de meest verkochte koffers van 2016, wij hebben gekeken naar de recensies van de meest gekochte koffers door mensen die de koffer gekocht hebben, wij zijn tot de conclusie gekomen dat deze onderstaande koffers het best zijn verkocht en zeer goede recensies hebben. We hebben natuurlijk ook gekeken naar de prijs.

Top 3 beste koffers 2016.

Bekijk de koffer >> Bekijk de koffer >> Bekijk de koffer >>

Samsonite S’Cure Spinner 69

Samsonite
Aeris
 American Tourister Lock’n’Roll 
harde koffers aanbieding American Tourister Lock'n'Roll