Live vliegtuigen volgen radar?

Live vliegtuigen volgen radar

Live vliegtuigen volgen radar? Ja, niet alleen maar beste koffers op onze website maar je kan nu ook live luchten volgen op de radar. Als je dit ziet sta je er echt van te kijken hoeveel vluchten/vliegtuigen er nu live in de lucht vliegen. Je kan nu live vluchten volgen van het vliegtuig waar jouw vriend/vriendin of familielid inzit. Je kan zo precies zien hoe laat en waar ze aankomen.

Live vliegtuigen volgen radar?

Om zo goed mogelijk te zoeken naar de juiste vlucht kan je op het plus teken klikken om de radar in te zoomen. De afstand tussen de vliegtuigen op de radar wordt dan groter en kan je beter bekijken welke vluchten te het zijn. Als je op een vliegtuig klikt kan je precies zien waar het vliegtuig vandaan komt en waar het naartoe gaat. Ook kan je zien wat voor vliegtuig het is.

Live vliegtuigen volgen radar 300x197 - Live vliegtuigen volgen radar?Deze vluchten rader wordt medemogelijk gemaakt door Flightradar24 en is een hele leuke tool. Je zoeken naar het vluchtnummer van je vriend/vriendin of familielid. Het is ook gewoon leuk om te zien welke vliegtuigen en hoeveel vliegtuigen er nu live in de lucht vliegen.

De radar is wereldwijd, je kan dus iemand volgen van Afrika tot Schiphol of andersom.

Live vliegtuigen volgen app.

Je kan u ook simpel alle vluchten volgen op je smartphone of Tablet, natuurlijk kan je ook middels onze website op je smartphone kijken maar een app is altijd handiger. Deze kan je hieronder downloaden. Je gaat dan naar de pagina waar je de app kan downloaden voor Iphone of Androis

iOS.  Klik dan hier om de flightradar app te downloaden.
Android.  Klik dan hier om de flightradar app te downloaden. 

Vliegtuigen radar Europa.

Op een doorsnee dag zijn er zo’n 30.000 vluchten boven Europa en wordt er gemiddeld 46 miljoen kilometer gevlogen. Zie indrukwekkende video hieronder.

Ga hier terug naar home pagina beste koffers. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *