Nieuw: Travelbags OK Soft handbagage koffer

Nieuw: Travelbags OK Soft handbagage koffer? Ze zeggen wel eens goedkoop is duurkoop. Met de cabin OK softkoffer van travelbags is dit omgekeerd. Een erg goedkope handbagage koffer van eigen merk.

De koffers vliegen met volle pallets de winkel uit. De koffer is een twee wiel soft koffer met prima kwaliteit. Vorig jaar begon Travelbags aan zijn eigen huismerk met een harde goedkope handbagage koffer, in 5 verschillende kleuren met vier wielen en met twee wielen. Dit was/is een groot succes, de koffers zijn goedkoop en ook een prima kwaliteit.

Sinds dit jaar is er de handbagage soft koffer die nog goedkoper is.

Slechts € 39,95

Travelbags OK Soft handbagage koffer

Bekijk de koffer >> Bekijk de koffer >> Bekijk de koffer >>
Travelbags OK Soft handbagage koffer
Black
Travelbags OK Soft handbagage koffer
Navy
Travelbags OK Soft handbagage koffer Red 
handbagage koffer soft - Nieuw: Travelbags OK Soft handbagage koffer Travelbags OK Soft handbagage koffer - Nieuw: Travelbags OK Soft handbagage koffer handbagage koffer - Nieuw: Travelbags OK Soft handbagage koffer

Handbagage koffers zijn erg handig als je een weekend op vakantie gaat, je kan de handbagage meenemen aan boord van het vliegtuig als handbagage. Dus minder kosten. lees hier meer over handbagage koffers en handbagage maten per vliegtuigmaatschappij.

Harde handbagage koffers van Travelbags.

Travelbags heeft ook een mooie collectie met harde handbagage koffers in verschillende kleuren. Deze koffers zijn ook erg goedkoop en met een prima kwaliteit.

[display_filter store=”8″][display_pages store=”8″][user_pages store=”8″][user_sort store=”8″]

[display_multi store=”8″]

[display_pages store=”8″][user_pages store=”8″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *