Vliegen zonder stress met de Rimowa Electronic Tag.

Rimowa, één van de duurste koffers en inmiddels een erg grote naam, de koffers staan bekend voor hun aluminium look en style. De koffers zijn erg handig als je veel reist, het is dan echt de investering waard.

Rimowa Electronic TagRimowa introduceerd de Electronic Tag, een erg handige technologie die het helemaal gaat maken in de toekomst. De Electronic Tag bestaat uit een display gemaakt van ijzersterk glas op de zijkant van de koffers. Om de Tag te gebruiken heb je ook een app nodig die je kan downloaden op je smartphone. Middels bluetooth kan je verbinding maken met je koffer.

 

Iedereen kent het wel, uren voordat je vertrekt inchecken, in de rij staan bij de bagageband en dan maar wachten tot je het vliegtuig in kan. Daarom is Rimowa begonnen met de Electronic Tag.

Met de electronic Tag kan je met je smartphone makkelijker online inchecken bij je luchtvaartmaatschappij,  je koffer snel en direct afleveren bij een speciale balie. Hierdoor hoef je niet uren door te brengen op het vliegveld of in de rij te staan. Ja je betaald wat meer, maar dan heb je ook wat.

Tip:  Deze electronic tag wordt nog niet door elk vliegtuigmaatschappij gebruikt, check dus goed bij je vliegtuigmaatschappij of je de Tag kan gebruiken.

—>Bekijk alle Rimowa koffers. 

Bekijk ook even de video hieronder.

Rimowa Electronic Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *