Samsonite Koffer Kopen?

Samsonite Koffer Kopen? Samsonite is de meest bekendste en grootste marktleider op het gebied van koffers en andere reis accessoires. De koffers van Samsonite zijn niet alleen maar mooi maar hebben ook een uitstekende kwaliteit. De prijs kan af en toe aan de hoge kant zijn, maar er zijn ook koffers van Samsonite die goed betaalbaar zijn. De koffers worden elke productie uitbundig getest, zodat alle koffers aan de juiste kwaliteit eisen voldoen.

Op deze pagina de allerbeste Samsonite koffers!!

Samsonite Koffer Kopen? Wat zijn de beste Samsonite koffers?

Iedereen kent het merk Samsonite wel, maar welke koffers worden het meest verkocht en wat is de nieuwe collectie Samsonite 2017. Het ligt natuurlijk grotendeels aan het budget, Samsonite is niet de goedkoopste koffermerk.  De collectie van Samsonite is erg groot één van de meest verkochte koffer is de Samsonite Aeris, deze koffer is zo goed verkocht vanwege de kwaliteit maar ook een lage prijs.

Samsonite Aeris:

Samsonite Aeris

Samsonite koffer kopen
Bekijk de Aeris serie ->

 

Het merk Samsonite is opgericht 10 maart 1910 in Denver, Colorado en is uitgegroeid tot één van de grootste koffer en reis accessoires merk. Samsonite heeft ook een ander merk, dit merk is American Tourister. Dit kleine zusje van Samsonite is iets goedkoper en heeft inmiddels ook goed naam gemaakt. Hieronder de meest verkochte American Tourister koffer.

 

American Tourister Lock’n’Roll

Samsonite koffer kopen
Bekijk de koffer >>

De gehele collectie van Samsonite.

Samsonite heeft een gigantische collectie, dit jaar hebben ze ook weer een nieuwe collectie, deze kan je hier zien. Op deze pagina laten we alleen de best verkochte Samsonite koffers zien. Hieronder 3 toppers van koffers.

 Bekijk de koffer >>  Bekijk de koffer >> Bekijk de koffer >>

Samsonite Flux Spinner 75 Expandable navy blue

Samsonite Termo Young

Samsonite Cosmolite Spinner

 Nieuwe collectie Samsonite 2017  Samsonite Termo Young  

Samsonite Cosmolite Ice Blue

Het top merk is continu bezig met het maken en verbeteren van koffers, dit jaar heeft Samsonite ook weer een nieuwe collectie gemaakt, deze kan je hier zien. Het merk Samsonite is niet voor niets de grootste. Bekijk hieronder alle Samsonite koffers.

Bekijk alle 492 Samsonite koffers --->>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *