Wat zijn de regels voor vloeistoffen? Handbagage

Wat zijn de regels voor vloeistoffen? voordat je op vakantie gaat met je handbagage koffer of tas moet je weten wat precies de regels zijn, je handbagage koffer moet voldoen aan het juiste gewicht en de juiste maten. Ook is het belangrijk hoe je je vloeistoffen meeneemt in je handbagage.

Deze regels zijn puur voor de veiligheid, er is natuurlijk in de afgelopen jaren genoeg gebeurt.

Wat zijn de regels voor vloeistoffenWat zijn de regels voor vloeistoffen?

Je gaat op vakantie en je wilt graag alles meenemen met je handbagage koffer of tas, dit is natuurlijk erg makkelijk want je hoeft niet extra te betalen als je je maar houdt aan de richtlijnen. Vaak zijn handbagage maten 55 x 40 x 25 cm en mag niet zwaarder zijn dan 10 kilo, klopt dit niet dan gaat dan kan je ervoor kiezen om toch je handbagage koffer mee te nemen maar dan in het ruim van het vliegtuig. (dit kost in de meeste gevallen € 40,- extra. )

Bekijk hier alle handbagage koffers in de aanbieding!!!

Als je vloeistoffen wilt mee nemen, zoals shampoo of tandpasta mag dit niet meer dan 100 milliliter bevatten en moet het in een plastic vloeistofzakje die je vaak Action, Hema, Ikea of de lokale supermarkt. Als het plastic zakje maar een strip heeft om het dicht te maken. Je mag per persoon maximaal 1 plastic zakje van maximaal 1 liter voor de vloeistoffen en gels meenemen.

Het is verboden om bij de handbagage scherpen voorwerpen mee te nemen zoals een mes, schaar, vijl of andere scherpe materiaal. Dit natuurlijk ook voor de veiligheid. Dit geldt natuurlijk ook voor vuurwapens en andere wapens.

Bekijk HIER alle handbagage koffers aanbiedingen!!!

Zorg dus voor dat je op reis gaat dat alles in orde is met je handbagage. Even een checklist.

  • Zorg voor de juiste maat handbagage.
  • Zorg voor het juiste gewicht of iets onder de 10 kg.
  • Geen scherpe voorwerpen meenemen.
  • Vloeistoffen dienen verpakt te worden.

Kijk voor de zekerheid ook op de website van je vliegtuigmaatschappij wat de regels zijn. Het kost je € 40,- als er iets niet klopt aan je handbagage.

Bekijk HIER alle handbagage koffers aanbiedingen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *