Klassiek én hip op reis met CarryOn bagage

Eén blik op de collectie van CarryOn, en je ziet meteen: dit merk is zowel degelijk als trendy! CarryOn koffers zijn in allerlei soorten en maten te krijgen voor een aantrekkelijke prijs. Kijk snel verder of ga direct naar de CarryOn koffer sale!

CarryOn is een Belgisch merk dat werd opgericht in 1993. In de jaren die hierop volgden breidde CarryOn z’n collectie steeds verder uit met merken als Roncato, Titan, en Travelite. In 2014 voegde CarryOn ook het bekende koffermerk Delsey aan het lijstje van samenwerkingen toe. CarryOn streeft ernaar om eerlijke producten te maken via recycling én upcyclingprogramma’s.

Meest verkocht: CarryOn Skyhopper

De bekendste koffer van CarryOn blijft de Skyhopper. En dat is ook niet zo gek, want deze koffer heeft een strak design, is supersterk, en heeft ook nog eens een uitstekende prijs. De Skyhopper is een harde koffer met vier ‘stille wielen’: door een middenstuk in de wielen wordt het geluid tijdens het rollen zoveel mogelijk gedempt. Naast koffers en koffersets kun je bij Bagageonline ook een beautycase, boodschappenkar, en sporttas vinden.

CarryOn Skyhopper Set Zilver 1 300x300 - Klassiek én hip op reis met CarryOn bagage
CarryOn Skyhopper Kofferset
Bekijk deze koffer
CarryOn Beautycase 300x300 - Klassiek én hip op reis met CarryOn bagage
CarryOn Skyhopper Beautycase
Bekijk beautycase
CarryOn Skyhopper Beauty Blue 300x300 - Klassiek én hip op reis met CarryOn bagage
CarryOn Skyhopper Beautycase
Bekijk beautycase

CarryOn Wave en Transport

De CarryOn Wave is tevens een harde koffer en is verkrijgbaar in maar liefst tien verschillende kleuren. Deze koffer heeft, net als de CarryOn Skyhopper, vier stille wielen. De Wave heeft een inhoud van 35 liter en is daarom perfect geschikt om als handbagage mee te nemen.

CarryOnWave Anthracite 300x300 - Klassiek én hip op reis met CarryOn bagage
CarryOn Wave Trolley
Bekijk deze koffer
CarryOn Wave Red 300x300 - Klassiek én hip op reis met CarryOn bagage
CarryOn Wave Trolley
Bekijk deze koffer
CarryOn Transport Olive 300x300 - Klassiek én hip op reis met CarryOn bagage
CarryOn Transport
Bekijk deze koffer

Ook de CarryOn Transport is een stevige koffer, vervaardigd uit supersterk polypropyleen. Deze koffer is verkrijgbaar in drie tijdloze kleuren, en de structuur is zo ontworpen dat -ie krasbestendig is. Tip: bij Bagageonline is de kofferset van de Transport in de aanbieding, dus sla snel je slag en bekijk deze CarryOn koffer sale!

CarryOn Transport Set 300x300 - Klassiek én hip op reis met CarryOn bagage
CarryOn Transport Spinner

Ben je overtuigd van de kwaliteit van CarryOn? Kijk dan snel op Travelbags voor de CarryOn koffer sale!

Bekijk HIER de CarryOn koffer sale!