De beste en mooiste boodschappentrolleys

Aangezien we voorlopig niet zo zorgeloos kunnen reizen als voorheen, moeten we onze dagelijkse uitstapjes zo leuk mogelijk maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige boodschappentrolley? Zeg maar dag tegen vermoeide armen en een pijnlijke rug van het zeulen! Kijk snel verder voor de meest verkochte en mooiste boodschappentrolleys van dit moment.

Eén van de meest verkochte boodschappentrolleys van dit moment is de Playmarket Go Up. Deze boodschappentrolley is voorzien van een isolerend voorvak met ritssluiting (een ingebouwde koeltas dus!) en reflectoren aan de zijkant (voor de veiligheid). Daarnaast is deze trolley opvouwbaar en kun je de binnenkant er eenvoudig uithalen om deze te wassen.

Nog zo’n topper is de Reisenthel Shopping Carrycruiser. De Carrycruiser is ook over de schouder te dragen, en biedt ruimte voor zo’n 15 kg aan boodschappen. Deze boodschappentrolley is verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren (effen of met een motiefje).

Tevens van het merk Reisenthel is de Foldable Trolley uit de Shopping serie van Reisenthel. Deze shopping trolley is geschikt voor ongeveer 10 kg aan spullen, en is daardoor compacter dan de Carrycruiser. De Foldable Trolley is opvouwbaar en ook een stuk goedkoper dan de reeds genoemde boodschappentrolleys.

Een stukje groter dan de Shopping Foldable van Reisenthel is de Bamex Seattle boodschappenkar. De Bamex Seattle heeft een ultralicht ontwerp, en de tas is uitneembaar en eenvoudig in de wasmachine te wassen.

En, last but not least, de Playmarket Go Two boodschappentrolley. In tegenstelling tot de Go Up heeft deze boodschappenkar twee wielen (in plaats van vier). Ook de Go Two heeft een uitneembare en wasbare binnenzak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *