Transavia handbagage

Ga je op reis met Transavia? Voorkom onaangename verrassingen en loop voor je dag van vertrek alle handbagage regels goed na. Hoe groot mag je handbagage koffer zijn bij Transavia, en wat is het maximale toegestane gewicht? Beste Koffers zocht het voor je uit.

Transavia handbagage afmetingen

Bij Transavia mag je, net als bij Ryanair, altijd één stuk handbagage meenemen. Bij Transavia zijn de toegestane afmetingen wel wat groter. Zo kun je ook een kleine handbagage koffer meenemen in plaats van alleen een tas of backpack.

De onderstaande tabel geeft weer wat de exacte toegestane maten zijn van handbagage dat mee mag in de cabine (groen label bagage).

Toegestaan in de cabine? Hoogte Breedte Diepte Gewicht
Gegarandeerd (groen label) 45cm 40cm 25cm 10kg

Wil je toch wat meer bagage meenemen, dan kun je een kleine koffer meenemen. Deze koffer mag niet altijd mee de cabine in. Deze bagage wordt een rood label toegekend.

Toegestaan in de cabine? Hoogte Breedte Diepte Gewicht
Niet gegarandeerd (rood label) 55cm 40cm 25cm 10kg

Als je handbagage niet aan de richtlijnen van Transavia voldoet, dan wordt het in het ruim vervoerd tegen een betaling van minimaal € 40,-. Als je een groter stuk bagage wil meenemen (tot een maximale grootte van 110 x 45 x 60 cm), dan kun je hiervoor een extra stoel reserveren.

Basic, Plus, en Max tarief

De bovenstaande informatie is van toepassing als je voor het Basic tarief hebt gekozen. Voor de Plus en Max pakketten betaal je weliswaar meer, maar hier zitten wel extra voordelen aan.Bij het Plus tarief zit één stuk ruimbagage van 20 kg inbegrepen en kun je bijvoorbeeld je eigen stoel uitkiezen. Bij het Max tarief mag je naast één stuk handbagage nog één accessoire meenemen (zoals je laptoptas of cameratas). Ook mag je tot 30 kg ruimbagage meenemen. Voor meer informatie over de Basic, Plus, en Max tarieven kun je de website van Transavia bekijken.

Op zoek naar de juiste koffer voor je vlucht met Transavia? Bekijk ze hier allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *