Line koffers: budgetvriendelijk

Het koffer merk Line is zeer geschikt voor iedereen die niet teveel kwijt wil zijn aan een nieuwe koffer. Ondanks dat Line een goedkoper merk is, levert het uitstekende kwaliteit. Line is zo’n negentien jaar geleden opgericht in Nederland en is in ongeveer tachtig winkels in Nederland te vinden. Ook is het merk online te koop via (onder andere) Bagageonline.nl. Line wordt veel verkocht, mede dankzij de lage prijs.

Het Line assortiment

Bagageonline.nl biedt voornamelijk harde Line koffers aan in allerlei kleuren. De Line Noorvik 4 Wheel Spinner 79 is bijvoorbeeld één van de vele mooie koffers die goede reviews heeft. Deze koffer is in meerdere trendy kleuren verkrijgbaar.

line noorvik 60 624 - Line koffers: budgetvriendelijk
Line Noorvik Spinner
Bekijk deze koffer
line noorvik 536 1 - Line koffers: budgetvriendelijk
Line Noorvik Spinner
Bekijk deze koffer
line brick 2019 289 - Line koffers: budgetvriendelijk
Line Brick Trolley
Bekijk deze koffer

Echter is het Line assortiment van Bagageonline vrij klein (vergeleken met sommige andere merken). Zit jouw ideale koffer er niet tussen? Via bol.com kun je nog meer Line modellen vinden. Uiteraard kun je ook voor een ander budgetvriendelijk merk kiezen.

Hebben we je toch nog niet kunnen overtuigen? Het meerendeel van de Line koffer reviews is hartstikke positief! Veel mensen vinden Line koffers erg fijn omdat ze stevig, maar toch licht zijn. De meeste Line koffers bieden één jaar garantie.

Bekijk ook onze favoriete koffers van Samsonite en Carlton!