Samsonite koffers: een bewuste keuze

Eén van de beste bagagemerken ter wereld is toch wel Samsonite. Samsonite maakt koffers van de beste kwaliteit. Deze zijn weliswaar niet altijd zo goedkoop als soortgelijke koffers van andere merken, maar dit wordt gecompenseerd door de duurzaamheid. Elke nieuwe collectie van Samsonite wordt uitgebreid getest. Samsonite koffers gaan daarom over het algemeen jarenlang mee.

Innovatief en duurzaam

Ook besteedt Samsonite veel aandacht aan design. Daardoor is Samsonite nu een marktleider op het gebied van koffertrends. Tevens is het fijn om te weten dat Samsonite rekening houdt met het milieu en de samenleving. Zo probeert Samsonite zoveel mogelijk manieren te vinden om producten te recyclen. Eén van de resultaten hiervan (zoals je ook op ons blog kunt lezen) is de Samsonite S’Cure Eco collectie. En wist je dat Samsonite rugzakken doneert aan weeskinderen in Indonesiё?

Samsonite C Lite Spinner White 1024x1024 - Samsonite koffers: een bewuste keuze
Samsonite C-Lite Spinner
Bekijk deze koffer
Samsonite SCure Rose 1024x1024 - Samsonite koffers: een bewuste keuze
Samsonite S’Cure Spinner
Bekijk deze koffer
Samsonite SCure Eco2 1024x1024 - Samsonite koffers: een bewuste keuze
Samsonite S’Cure Eco
Bekijk deze koffer
Samsonite Prodigy 55 Red - Samsonite koffers: een bewuste keuze
Samsonite Prodigy Spinner
Bekijk deze koffer
Samsonite Popsoda 55 Olive - Samsonite koffers: een bewuste keuze
Samsonite Popsoda Upright
Bekijk deze koffer
Samsonite Airea Spinner 55 Black 1 - Samsonite koffers: een bewuste keuze
Samsonite Airea Spinner Exp
Bekijk deze koffer

Groot en divers aanbod

Naast een groot aantal koffer collecties heeft Samsonite ook allerlei backpacks, laptoptassen, handtassen, en reisaccessoires. Tevens hebben ze de Sammies by Samsonite collectie die je online bij Travelbags en Bagageonline kunt kopen. Deze collectie is speciaal ontworpen voor kinderen.

De twee populairste modellen van Samsonite via Travelbags.nl en Bagageonline.nl zijn de S’Cure Spinner en de Aeris Spinner. Meestal heb je maar liefst vijf jaar fabrieksgarantie als je een koffer van Samsonite koopt.

Wil je de allernieuwste collectie en exclusieve modellen van Samsonite bekijken? Kijk dan op hun officiёle website.


Nog een tip als je toevallig naar de Verenigde Staten reist: bij grote winkels als TJ Maxx, Ross, en Marshall’s kun je vaak oude collecties van Samsonite vinden voor een spotprijsje! Handig als je alleen handbagage hebt meegenomen voor op de heenreis. Dan kun je weer met een gerust hart verder shoppen!