Koffer merken

Koffer merken? Er zijn ontzettend veel koffer merken, dit maakt de keuze om een goede koffer te kopen alleen maar moeilijk. Er zijn waarschijnlijk koffer merken die je nog niet eens kent. Als je een nieuwe telefoon gaat halen heb je keuze waarschijnlijk al in je hoofd zitten. En als je een koffer gaat kopen weet je dit waarschijnlijk niet. Op deze website laten we je alle beste koffers merken zien zodat jij nog beter weet welke koffer het beste is.

Top 3 Beste koffers.

Hieronder de top 3 van de best verkochte koffers van 2016, deze koffers worden allemaal prima beoordeeld, je ziet hier gelijk al de beste merken staan. Samsonite en American Tourister.

 

Bekijk de koffer >> Bekijk de koffer >> Bekijk de koffer >>
Samsonite
Termo Young
Samsonite
Aeris
 American Tourister Lock’n’Roll 
Samsonite thermo young 300x300 - Koffer merken hardekofferaeris 300x300 - Koffer merken american 300x300 - Koffer merken

 

Beste koffer Merken.

 

koffer merken 300x48 - Koffer merkenSamsonite:

Allereerst heb je Samsonite, deze staat wel bovenaan bij de beste koffers en ook de meest verkochte koffers. Samsonite is opgericht in 1910 onder de naam Samson, later is dit verandert in Samsonite. Samsonite heeft dus jaren lange ervaring in koffer, maar ook belangrijk alle koffers worden uitvoerig getest. Bekijk de video hieronder:

Bekijk hier alle Samsonite koffers.

beste koffers 1 300x195 - Koffer merken

American tourister: 

Het kleine broertje van Samsonite, vaak iets goedkoper, maar gemaakt door Samsonite. echt een aanrader. Vaak iets goedkoper dan Samsonite maar van dezelfde kwaliteit. Waarom goedkoper, de koffers worden iets goedkoper gemaakt maar wel goed getest.

Bekijk hier alle American Tourister koffers.

 

 

 

Line 300x135 - Koffer merken

 

Line koffer. 

Een Nederlands merk, maar de producten komen allemaal uit China. Het merk is 15 jaar geleden opgericht als eigen Line merk label voor koffers en tassen. Line is vaak voor een lager budget, de koffers zijn niet getest maar worden zeker voor een zeer lage prijs verkocht. Als je niet veel reist een ideaal merk.

Bekijk hier alle Line koffers

 

logo koffer merken 150x150 - Koffer merkenDelsey.

Hoge kwaliteit koffer met ongeveer dezelfde prijs als Samsonite, Delsey heeft ontzettend mooie designs en wordt ook wereldwijd verkocht. Delsey behoort ook tot één van de grootste merken.

Bekijk hier alle Delsey koffers.

 

 


rimowa 300x77 - Koffer merkenRimowa koffers.

Als je een heel hoog budget hebt is een Rimowa de iphone onder de koffers. Niet het meest verkocht want de prijzen liggen vaak tussen de € 349,- en € 1500,- euro per koffer. De meeste Rimowa koffers zijn gemaakt van Aluminium en dit maakt de koffer uniek en uiterst veilig. De koffers zullen ook niet kapot gaan. Uiteraard zit er garantie op de koffers en goed slot met TSA.

Bekijk alle Rimowa koffers.

Er zijn natuurlijk nog veel meer koffermerken. Hieronder nog meer koffermerken.

Allemaal mooie koffer merken voor elk budget. Op onze website willen wij allemaal de beste koffers laten zien. Al 18 jaar zijn we inmiddels bezig met koffers en wij weten dat het voor sommige lastig is om de juiste koffer te kopen.