Vrolijk op reis met American Tourister koffers

American Tourister werd opgericht in 1933 door Sol Koffler. Zijn droom was om stevige koffers te ontwerpen die hij voor een dollar kon verkopen. Met al zijn spaargeld ging hij aan de slag, en daaruit ontstond American Tourister. Tegenwoordig zijn American Tourister koffers niet meer weg te denken uit de bagagewereld.

Betrouwbare en opvallende koffers

De missie van American Tourister is om betrouwbare koffers te ontwerpen die het reizen leuker maken. In 2009 werd American Tourister overgenomen door Samsonite. Vandaar dat American Tourister koffers niet alleen worden beschreven als goedkoop, maar ook als heel duurzaam.

Eén van de bestverkochte (en leukste!) American Tourister koffers is toch wel de Soundbox Spinner. De Soundbox Spinner is verkrijgbaar in allerlei kleuren en verschillende maten. Deze koffer is lekker stevig en tegelijkertijd praktisch.

Soundbox Spinner 77 Expandable 300x300 - Vrolijk op reis met American Tourister koffers
American Tourister Soundbox Spinner
Bekijk deze koffer
Soundbox Spinner 77 Rose 300x300 - Vrolijk op reis met American Tourister koffers
American Tourister Soundbox Spinner
Bekijk deze koffer
American Tourister Bon Air rood - Vrolijk op reis met American Tourister koffers
American Tourister Bon Air Spinner
Bekijk deze koffer

Ben je echter niet zo’n fan van al die felle kleuren? Gelukkig heeft de Soundbox Spinner lijn van American Tourister ook neutrale kleuren zoals zwart en donkerblauw.

American Tourister Bon Air Spinner 300x300 - Vrolijk op reis met American Tourister koffers
American Tourister Bon Air Spinner
Bekijk deze koffer
American Tourister Airconic Coral 300x300 - Vrolijk op reis met American Tourister koffers
American Tourister Airconic Spinner
Bekijk deze koffer
American Tourister Airconic Groen - Vrolijk op reis met American Tourister koffers
American Tourister Airconic Spinner
Bekijk deze koffer

Nog populairder dan de Soundbox Spinner is de Bon Air Spinner. Weliswaar is deze koffer niet uitbreidbaar, maar er kan alsnog heel veel in. Doordat de Bon Air Spinner verschillende vakken heeft van binnen, kun je je spullen overzichtelijk inpakken.

Ten slotte moet je de nieuwe collectie van American Tourister bekijken, de Airconic Spinner! De koffers uit deze lijn zijn ultralicht en sterk. Daarnaast hebben deze koffers een verzonken TSA-slot. Naast de afgebeelde koffers is de Airconic Spinner ook te krijgen in (onder andere) de kleuren ‘Purist Blue’, ‘Cool Grey’, en ‘Midnight Navy’.

Voor nog meer mooie American Tourister koffers kijk je bij Travelbags.nl en Bagageonline.nl.