Handbagage koffers voor een weekendje weg

Niets fijner dan even tot rust komen tijdens een weekendje weg! Hoe dan ook heb je een goede koffer (of reistas) hiervoor nodig, of je nu met het vliegtuig gaat of met de auto. Kijk snel verder voor de mooiste en handigste kleine koffers voor een weekendje weg.

Als je slechts een weekend weggaat, heb je meestal genoeg aan een handbagage koffer met een inhoud van 35 liter. Reis je echter graag ultralicht, dan zijn er online uiteraard ook genoeg opties te vinden.

Bekijk alle extra kleine koffers!Ga je op stedenreis? Dan is een handbagage koffer met twee wielen een goede keuze. Een koffertje met twee wielen kan vaak beter tegen oneven oppervlaktes, omdat de wieltjes geïntegreerd zijn in de koffer. Handig voor als je je door oneven straten moet manoeuvreren!

Handbagage koffers met vier wielen (ook wel spinners genoemd) zijn ook erg populair, omdat ze een stuk mobieler zijn. Zeker als je meerdere vluchten hebt is een spinner ideaal. Zo kun je gemakkelijk je koffertje voor je uitduwen.

Als je van tevoren weet dat je op je eindbestemming te maken kan krijgen met extreem weer, kun je het beste een harde handbagage koffer kopen. Harde koffers kunnen beter tegen regen en sneeuw, maar ook tegen schokken en stoten.

Bekijk MEER handbagage koffers!

Weet je niet zeker of een zachte of harde koffer juist voor je is? Kijk dan ook op onze pagina over harde koffers.