Nieuwe collectie koffers verkrijgbaar bij Travelbags!

Alhoewel we nog even moeten wachten voordat het vliegverkeer weer op gang komt, kunnen we wel alvast de nieuwe collectie koffers van Travelbags bekijken! Metallic looks en minimalisme staan centraal deze lente en zomer. Weet jij al welke jij wil?

Travelbags Barcelona, Londen, en Parijs

Het eigen merk van Travelbags biedt een ruime keuze aan harde én zachte koffers. Zo heeft Travelbags de Barcelona collectie, die voornamelijk bestaat uit felgekleurde, harde koffers. De Londen collectie heeft een minimalistische uitstraling, en de Parijs collectie bestaat enkel uit pastelkleurige koffers. Als je op zoek bent naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, dan zijn deze koffers (vervaardigd uit ABS) een uitstekende keuze.

Samsonite Base Boost

Uiteraard mag Samsonite niet ontbreken in ons rijtje nieuwe koffers. De Samsonite Base Boost is uitermate geschikt voor de prijsbewuste reiziger, en is lichtgewicht en duurzaam. Deze zachte koffer is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar.

Travelite Jade

Ga je een weekendje weg, dan is de Travelite Jade handbagage koffer een goede optie. Deze moderne, zachte koffer is gemaakt van polyester en beschikt over een handige USB poort. De Travelite Jade collectie is verkrijgbaar in het zwart en donkerblauw.

Delsey Segur 2.0

Net als de collectie van Travelbags, heeft Delsey ook een serie nieuwe harde koffers die zowel betaalbaar als stijlvol is. De Delsey Segur 2.0 koffers zijn uitgerust met de zogenaamde ‘Zip Securi Tech’ ritsen. Dit zijn ritsen die vele malen sterker zijn dan gewone ritsen. Ben jij zo iemand die altijd zijn of haar koffer volpropt? Dan zit je dus helemaal goed met een koffer van Delsey!

Koop je jouw koffer toch liever in de winkel zelf? Geen probleem! Travelbags heeft meerdere winkels in Nederland: in Groningen, Hardenberg, en Zwolle. Ook Travelbags houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM, dus houd er rekening mee dat de openingstijden beperkt zijn op dit moment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *