De beste koffers zonder rits – onze top 5

De meeste koffers zijn uitgerust met een rits, maar sommige mensen zweren juist bij koffers zonder rits. Koffers zonder rits hebben als voordeel dat ze veiliger zijn – dieven hebben het vaak op je rits gemunt als ze iets willen stelen. Bovendien hebben ritsen het vaak zwaar te verduren als een koffer elke keer wordt volgepropt. Kijk snel verder voor onze vergelijking koffers zonder rits!

Samsonite S’Cure Spinner

Wederom is de Samsonite S’Cure Spinner een uitstekende optie als je op zoek bent naar een stevige koffer zonder rits. De S’Cure beschikt over een zeer veilige driepuntssluiting, en het ingebouwde TSA- slot biedt extra bescherming. De speciale rubberen afdichting voorkomt bovendien dat er vocht naar binnen sijpelt.

Samsonite SCure Capri 300x300 - De beste koffers zonder rits - onze top 5
Samsonite SCure Capri Inside 300x300 - De beste koffers zonder rits - onze top 5
Bekijk deze koffer bij Travelbags

Delsey Moncey

Ook de Delsey Moncey is voorzien van een veilige driepuntssluiting. Deze koffer heeft een waterafstotende schaal, en is geruisloos door de vier stille wielen. De binnenkant van de Delsey Moncey heeft meerdere compartimenten, en wordt door gebruikers omschreven als een zeer degelijke koffer.

Delsey Moncey Roestrood 300x300 - De beste koffers zonder rits - onze top 5
Delsey Moncey Waterproof 300x300 - De beste koffers zonder rits - onze top 5
Bekijk deze koffer bij Bagageonline

Decent Transit Spinner

Nog zo’n fijne koffer is de Decent Transit Spinner. Deze koffer is extra groot en heeft twee vaste zijsloten en een hoofdslot. Daarnaast heeft de Decent Transit Spinner een erg aantrekkelijke prijs. Als je op zoek bent naar een goede prijs- kwaliteitverhouding, dan zit je met deze koffer sowieso goed.

Decent Transit Zwart 300x300 - De beste koffers zonder rits - onze top 5
Decent Transit Spinner 300x300 - De beste koffers zonder rits - onze top 5
Bekijk deze koffer bij Bagageonline

CarryOn Steward Trolley

Overigens hangt aan de CarryOn Steward Trolley ook een fijn prijskaartje. De Steward Trolley is extra ruim en heeft een modern design met driepuntsluitingen. De trolley is geschikt voor een vakantie van twee tot drie weken. Daarbij is deze koffer in verschillende mooie kleuren verkrijgbaar.

CarryOn Steward Trolley 300x300 - De beste koffers zonder rits - onze top 5
Steward Trolley Pink 300x300 - De beste koffers zonder rits - onze top 5
Bekijk deze koffer bij Travelbags

March Discovery Spinner

Het aluminium frame van de March Discovery Spinner bevat twee TSA-combinatiesloten, zodat je koffer altijd goed beschermd is tegen openklappen. Deze grote maat spinner geeft je de look en feel van een aluminium koffer, maar is voornamelijk vervaardigd uit supersterk polycarbonaat.

March Discovery Spinner 300x300 - De beste koffers zonder rits - onze top 5
March Discovery Inside 300x300 - De beste koffers zonder rits - onze top 5
Bekijk deze koffer bij Bagageonline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *