Eastpak Tranverz Collectie

De Eastpak Tranverz collectie is al jarenlang het meest verkochte model reistas met wielen. Eastpak staat natuurlijk bekend om z’n rugzakken die jarenlang meegaan, en ook deze trolley’s zijn uiterst duurzaam. De koffers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten, dus er is voor ieder wat wils! Eastpak levert zulke goede kwaliteit dat ze maar liefst 30 jaar garantie geven op hun producten. Je bent er met een koffer van Eastpak dus in ieder geval zeker van dat -ie nog jarenlang mee kan. Check snel welke koffer het best bij jou past.

Built to resist

Eastpak is een Amerikaans merk dat oorspronkelijk opgericht werd om producten voor het Amerikaanse leger te vervaardigen. Steeds meer studenten begonnen in de jaren erna de militaire tassen te gebruiken voor hun schoolspullen. De zoon van oprichter Monte Goldman overtuigde zijn vader ervan hierop in te spelen, en zodoende werden de producten van Eastpak op de markt gebracht voor dagelijks gebruik. Eastpak maakt niet alleen tassen, koffers, en laptoptassen, maar ook schoolaccessoires zoals etuis.

De slogan van Eastpak luidt “Built to resist”, en het merk is er dan ook in geslaagd om producten te maken die heel lang meegaan. Weinig merken staan zo bekend om hun duurzaamheid als Eastpak.

Eastpak Tranverz L Trolley Ultra Marine  134x300 - Eastpak Tranverz Collectie
Eastpak Tranverz L Trolley Ultra Marine
Via Bagageonline.nl
€180,00
Eastpak Tranverz S Trolley Terra Red 160x300 - Eastpak Tranverz Collectie
Eastpak Tranverz S Trolley Terra Red
Via Bagageonline.nl
€140,00

Eastpak Tranverz

De Eastpak Tranverz collectie is uiterst praktisch. De koffers hebben dubbele compartimenten, een verstelbare trekstang en twee (geluidloze) wielen. De compressieriemen aan beide zijden maken het mogelijk om het volume van de reistas aan te passen. Ook bevat deze collectie een geïntrigeerd TSA-slot.

✔ Twee afsluitbare compartimenten
✔ Trekbanden voor extra opberggemak
✔ Verstelbare trekstang
✔ Geïntegreerd TSA-combinatieslot
✔ Twee soepele wielen

Eastpak Tranverz L Trolley Brize Rose  154x300 - Eastpak Tranverz Collectie
Eastpak Tranverz L Trolley Brize Rose
Via Bagageonline.nl
€180,00

Voor andere merken koffers bekijk je onze pagina over de beste koffer merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *