Wasbare mondkapjes kopen bij Travelbags

Nu het vliegverkeer langzaam weer op gang komt, willen veel mensen goede, wasbare mondkapjes kopen voor extra bescherming. Ook Travelbags.nl heeft een collectie (wasbare) mondkapjes op voorraad. Kijk snel verder!

PacSafe heeft een collectie herbruikbare mondkapjes ontworpen die binnen twee uur 99% vermindering van virussen biedt. De Pacsafe Viraloff Facemask is gemaakt van waterafstotend materiaal en beschermt tegen hoesten, niezen, en onaangename geuren. Het masker is verkrijgbaar in de maten S, M, en L. Kijk snel hieronder welke maat jij nodig hebt.

Afstand kin – ogenMaat mondkapje
7,5 – 9,5 cmS
9,8 – 10,5 cmM
10,5 – 12,2L

De Pacsafe Silver Ion Face Mask is een vijflaags mondkapje met verstelbare neusklem. Elke laag heeft een specifieke functie, waaronder een speciale voering tegen microbacteriën. Vergeet niet om ‘m regelmatig te wassen, want anders werkt dit mondkapje minder goed.

Een ander merk waarvan je wasbare mondkapjes kunt kopen bij Travelbags is XD Design. Deze wasbare mondkapjes hebben een universele maat, en zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (zwart, grijs, en donkerblauw). Ze worden geleverd met vijf filters en een etui, zodat je je mondkapje hygiënisch kunt opbergen.

Nogmaals: houd er rekening mee dat deze mondkapjes regelmatig gewassen moeten worden om effectief te blijven. Geen zin om je mondkapjes te wassen? Bij Travelbags kun je tevens wegwerp mondmaskers kopen van Travelite.

Hoewel mondkapjes extra bescherming bieden tegen (o.a.) COVID-19, blijft het hoe dan ook belangrijk om de adviezen van het RIVM tegen de verspreiding van het coronavirus op te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *