De mooiste pastelkleurige koffers

Pasteltinten zijn en blijven hot, of het nu om je interieur, nagels, of je koffer gaat! Beste Koffers heeft de mooiste pastelkleurige koffers voor je opgezocht, zodat je fashionable op reis kan. Dikke kans dat er een leuke voor jou tussenzit, dus kijk snel verder!

SuitSuit

Denk je pastelkleurige koffers, dan denk je SuitSuit! SuitSuit heeft meerdere collecties sjieke, kleurige koffers. Zo zijn de Fabulous Fifties en Fab Seventies geïnspireerd op de retro vormen en kleuren van (je raadde het al) de jaren ’50 en ’70.

Naast koffers heeft SuitSuit ook (hand)tassen, beschermhoezen, toilettasjes, en nog veel meer handige accessoires.

CarryOn

Het Nederlandse merk CarryOn maakt stijlvolle, stevige koffers van ABS en polycarbonaat. Vooral de Skyhopper en Wave lijn van CarryOn zijn erg populair. Wat dacht je van onderstaande baby blauwe Wave handbagage koffer? Of de Skyhopper in de kleur champagne? Welke koffer je ook kiest, met een CarryOn koffer zit je sowieso goed qua prijs/kwaliteitsverhouding.

Horizn Studios

Horizon Studios is een vooruitstrevend Duits koffer merk. Zo heb je de mogelijkheid om (bijvoorbeeld) je trekstreng en zelfs je wieldopjes te customizen. Ook hebben Horizn Studios koffers allerlei handige (technische) snufjes, zoals een ingebouwde powerbank en optionele GPS tracking. De koffers van Horizon Studios zijn handig verdeeld in Cabine en Check-In Models. Hoe leuk zijn deze lichtroze en mintgroene koffers?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *