Delsey koffers: Franse elegantie

Wat ooit begon als een bedrijf dat zich specialiseerde in het maken van leren cameratassen, is intussen uitgegroeid tot een marktleider in de bagagewereld. Delsey was het eerste merk dat begon met de verkoop van harde koffers (al in 1970), en heeft al vele awards ontvangen voor z’n innovatieve, elegante designs.

Denk je Delsey koffers, dan denk je Parisian Chic! Hoewel Delsey voorheen een ietwat stoffig imago had, is het nu één van de hipste koffer merken. Keer op keer komt Delsey met een nieuwe, elegante collectie. En ook Delsey doet mee aan de Go Green trend met een aparte collectie, gemaakt van gerecyclede waterflessen.

Klassieke collecties

De Delsey Belfort, Moncey, en Chatelet collecties zijn veelverkochte koffers met een verfijnde uitstraling. Ze beschikken allemaal over een ingebouwd TSA slot en geluidloze wielen. Ook hebben ze meerdere compartimenten, zodat je je spullen goed kunt scheiden.

Delsey Belfort 3 Red 300x300 - Delsey koffers: Franse elegantie
Delsey Belfort 3
Bekijk deze koffer
Delsey Moncey 4 300x300 - Delsey koffers: Franse elegantie
Delsey Moncey 4
Bekijk deze koffer
Delsey Chatelet Air 300x300 - Delsey koffers: Franse elegantie
Chatelet Air 4
Bekijk deze koffer
Delsey Turenne Peony 300x300 - Delsey koffers: Franse elegantie
Delsey Turenne
Bekijk deze koffer
Delsey Mercure Black 300x300 - Delsey koffers: Franse elegantie
Delsey Mercure
Bekijk deze koffer
Delsey Belmont Plus Yellow 300x300 - Delsey koffers: Franse elegantie
Delsey Belmont Plus
Bekijk deze koffer

Ook de Delsey Turenne is intussen enorm populair geworden, en dat komt niet alleen door z’n looks! Deze koffer is de lichtste én sterkste trolley ontworpen door Delsey.

Delsey is qua kwaliteit aardig te vergelijken met Samsonite, en is daarom een echte favoriet onder de reizigers van nu. Alhoewel Delsey een echte specialist is op het gebied van harde koffers, maken ze ook nog steeds zachte koffers.