Verantwoord op reis met ecologische koffers

De vraag naar ecologische koffers wordt steeds groter vanwege de huidige reis- en milieutrends. Wie wil nu niet de wereld een handje helpen, op welke manier dan ook? Gelukkig kan dit nu ook nog eens in stijl met Bestekoffers.nl’s selectie ecologische koffers en reistassen!

Samsonite S’Cure Eco

Of je nu op zoek bent naar een harde of zachte eco koffer, Samsonite heeft genoeg keuze! Een prachtige ecologische koffer van Samsonite is de Samsonite S’Cure Eco Spinner. Deze koffer is voor 85% gemaakt van restafval afkomstig uit het eigen productieproces van Samsonite. Ook de details van de koffer zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Door het gebruik van het speciale FlowliteTM polypropyleen is deze koffer stevig, maar tegelijkertijd soepel. Deze mooie, grote spinner is ook in kleinere formaten te vinden via Bagageonline.nl.

Een zachte eco koffer van Samsonite is de Spark SNG Eco Spinner. Deze koffers zijn vervaardigd uit 100% gerecyclede petflessen. De afwerkingen van de koffer zijn gemaakt van kurk. Het fijne van deze koffer is dat -ie uitbreidbaar is middels een rits.

American Tourister Eco Wanderer

Naast de Samsonite S’Cure Eco is er ook een goedkoper alternatief: de American Tourister Eco Wanderer. In elk product van deze lijn zitten (afhankelijk van het formaat) minstens 27 petflessen verwerkt. De koffers van deze lijn hebben een zachte uitvoering en hebben handige vakken.

Samsonite Eco Wave

De Eco Wave Backpack van Samsonite heeft een elegant design en is daarom uitermate geschikt voor zakenvrouwen. Deze tas is gemaakt van petflessen en heeft een smart sleeve aan de achterkant. Met behulp van de smart sleeve kun je deze backpack aan je koffer bevestigen.

Ook de Eco Wave Bailhandle heeft zo’n strak uiterlijk. Deze tas kun je zowel over de schouder als in de hand dragen, en is ideaal voor het meenemen van je laptop.

Zit jouw ideale koffer of reistas er niet tussen? Kijk dan bij Travelbags en Bagageonline voor nog meer eco koffers en reistassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *