Koffers voor een reis langer dan 3 weken

De dag van je heerlijk lange vakantie komt eindelijk in zicht, dus de voorpret kan beginnen! Maar welke koffer kun je het beste kiezen voor een reis vanaf 3 weken?

Voor een lange reis vanaf 3 weken kun je het best een koffer van 90 liter aanschaffen. Dit betekent dat je meer dan 20 kg aan bagage mee kunt nemen. Je kunt in dit geval het best voor een koffer met 4 wielen gaan, omdat dit ervoor zorgt dat je makkelijker met je koffer kunt manoeuvreren.

Met deze extra grote koffers voor een reis vanaf 3 weken van Travelbags en Bagageonline kun je er in ieder geval zeker van zijn dat je voldoende bagage kwijt kan, en dat je spullen goed beschermd zijn.

Ga je veel verschillende plekken bezoeken, zowel te voet als via lokaal transport? Dan kun je beter een backpack kiezen. Ook backpacks kun je zowel bij Travelbags als Bagageonline vinden.

Houd er rekening mee dat je koffer het maximale toegestane gewicht niet mag overschrijden. Wil je toch extra bagage meenemen? Dan is dit meestal wel mogelijk door extra bij te betalen. Meer informatie hierover vind je op de website van je gekozen luchtvaartmaatschappij. Voor de zekerheid kun je het beste contact opnemen met de desbetreffende klantenservice.


Voor meer koffers voor een reis vanaf 3 weken, kijk je bij de Travelbags en bij Bagageonline. Kijk ook op onze Producten pagina voor meer inspiratie!