Waar moet je naar kijken als je een koffer koopt?

Er zijn een hoop merken, en deze merken hebben een hoop soorten en maten harde koffers. Je moet dus even goed weten wat verstandig is om te kopen. Hierbij kan je natuurlijk kijken naar budget, maar hoe lager je gaat hoe slechter de kwaliteit. (zou je denken)

Waar moet je op letten als je een koffer koopt?

Allereerst wat is je budget en hoe vaak ga je op vakantie, als je niet veel op vakantie gaat kan je kijken naar een wat goedkopere koffer, ga je veel op vakantie dan is het belangrijk dat je een goede stevige koffer hebt zodat je er 2 of meer keer per jaar mee kan reizen.

Op het vliegveld wordt je koffer niet echt met een zachte hand behandeld, dus kwaliteit is erg belangrijk.

Hoe weet je dat je koffer aan de juiste kwaliteit voldoet, de meeste merken zoals bijv. Samsonite doen een uitgebreide test per productie koffers. Hieronder een video wat ze allemaal doen bij Samsonite om de juiste kwaliteit te krijgen.

Video Samsonite koffer test.

Daarom is Samsonite gewoon het beste merk, misschien wat duurder maar wel de beste, toch heeft Samsonite ook wat goedkopere koffers, zo is de Samsonite Aeris de beste koffer van 2016 geworden. De Samsonite Aeris is echt een topper onder de koffers, het is een harde koffer met goede stevige kwaliteit en de prijs is ook prima.

Bekijk hier de meeste verkochte koffer van 2016 de Samsonite aeris.

2 wiel of 4 wiel koffer.

Wat wil je zelf een 2 wiel koffer of een 4 wiel koffer, ik zeg altijd hoe meer erop zit hoe meer er kapot kan gaan. Maar in dit geval. Als je een zware koffer hebt is een 4 wiel koffer makkelijker en minder zwaar om vooruit te trekken. Een 2 wiel koffer verschilt bij sommige koffer merken aan ruimte, maar dit is maar minimaal. De meeste koffer hebben garantie, dus als een wiel kapot gaan kan je terug naar de winkel voor een nieuw wiel.

Koffer Slot.

Een goed kofferslot is belangrijk. Tegenwoordig heb je bijna altijd sloten met TSA, dit is handig voor als je naar Amerika gaat. De douane kan je slot altijd open maken met een speciaal TSA sleutel, dus zullen bij controle op je koffer nooit je koffer openbreken. Ook handig om een goede kofferriem erbij te doen. Meestal krijg je die erbij. Zo heeft je koffer nog meer stevigheid en een beter slot.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *