Nieuwe Koffer Kopen? Bekijk deze 5 tips

Nieuwe Koffer Kopen? Je hebt eindelijk je wel verdiende vakantie geboekt, nu moet je nog een nieuwe koffer hebben en dat kan best een hele opgaaf zijn. Er zijn ontzettend veel koffers en koffer merken en je weet echt niet waar je naar moet kijken. Lees het artikel hieronder om de keuze voor de juiste koffer makkelijker te maken.

5 handige tips waar je naar moet kijken als je een nieuwe koffer gaat kopen.

Koffertip 1. Het materiaal.

De rede dat ik dit artikel schrijf is om het jou makkelijker te maken met het maken van de juiste keuze. Het materiaal van de koffer speelt hierbij een grote rol. Je kan een harde koffer mooier vinden dan een zachte nylon koffer. Maar welke is nu eigenlijk beter. Het personeel op het vliegveld is niet altijd voorzichtig met koffers daarom is het van groot belang dat je koffer sterk genoeg is. De Samsonite Curve koffer maakt gebruik van super sterke en meeverende Curve technologie en is hiermee één van de sterkste koffer.Daarnaast is de koffer ook super licht waardoor je ook weer meer mee kan nemen of mee terug kan nemen. Bekijk hier de Samsonite Curve.

Nieuwe Koffer Kopen

Koffertip 2. 4 wielen of 2 wielen.

Er zijn een hoop koffer met twee wielen maar hetzelfde geldt voor koffers met vier wielen. Maar wat is nu eigenlijk beter. Als je een zware koffer hebt voor je vakantie is het veel beter om vier wielen te nemen omdat dit veel stabieler is dan twee wielen. Ook is het lopen met vier wielen veel aangenamer dan met twee wielen. Maar in ruig gebied is het weer makkelijker om met twee wielen te rijden, de wielen zijn een stuk steviger dan de koffers met vier wielen.  De keuze is aan jou en je bestemming welke koffer je wilt gaan kopen.

Koffertip 3. Welke kleur koffer.

Dit is misschien even een kleine tip maar als je moet wachten op het vliegveld voor je koffer is het misschien makkelijker een felle kleur te nemen dan gewoon een zwarte. In één oogopslag kan je je koffer vinden. Kies dus voor een felle kleur of voor een leuk motief die meteen opvalt. De kleur van de koffer heeft verder niks te maken met de kwaliteit. Het is gewoon makkelijker omdat het meer opvalt en dat je gelijk weet wat jou koffer is. Uniek zal het niet zijn maar het helpt wel.

Bekijk hier een aantal mooie koffers met felle kleuren. 

Koffertip 4. Het slot.

Kijk goed naar het slot van de koffer. Je hebt verschillende soorten sloten voor koffers, sleutelslot, hangslot, cijferslot en cijferslot met TSA. Cijferslot met TSA is erg handig als je naar Amerika of Canada op vakantie gaat. Het cijferslot kan je zelf instellen en het TSA sleutelgat is special voor de douane zodat ze met hun TSA sleutel je koffer kunnen openen zonder te beschadigen ( als het noodzakelijk is je koffer te openen. ) Als je gewoon in Europa op vakantie gaat kan een gewoon cijferslot. Wel geef ik als tip mee altijd een kofferriem om je koffer te doen. Bij Travelbags krijg je een gratis kofferriem bij je bestelling.

Nieuwe Koffer Kopen

Koffertip 5. Binnenkant van de koffer.

Bekijk altijd de binnenkant van de koffer, dit kan in een lederwaren winkel of online bij bijv. Travelbags.nl
Waar moet je dan naar kijken? Het maakt niet uit hoe stevig je koffer is als de binnenkant van je koffer maar een binnen gordel heeft en een paar vakken zodat je je spullen goed kan vastzetten. Dit voorkomt dat spullen gaan schuiven en dat je koffer kapot gaat.

Een nieuwe koffer kopen is geen gemakkelijke opgave, maar houdt je aan deze 5 tips en ik weet zeker dat je de juiste keuze maakt. Wat je ook kan doen is kijken wat er het meest verkocht wordt. Hier een lijst van de meest verkochte koffers op dit moment. 

Verder veel plezier met het uitzoeken van de juiste koffer, maar vooral veel plezier op vakantie.

Wil je reageren op dit artikel dan kan je dit hieronder.

 

Eén gedachte over “Nieuwe Koffer Kopen? Bekijk deze 5 tips

  • september 12, 2017 om 7:47 am
    Permalink

    Leuke tips! Ik reis heel vaak daarom weet ik veel over koffers, maar ik kon me nooit voorstellen dat de kleur zo voordelig kan zijn! Gauw ga ik op vakantie naar een ander land en ik heb een nieuwe koffer daarbij nodig. Deze keer vind ik iets opvallend en fel. Bedankt!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *