Comfortabel op reis met de juiste reisaccessoires

Als je op reis gaat is het belangrijk dat je reis zo comfortabel mogelijk is. Een aantal reisaccessoires zijn hierbij echt onmisbaar. Of je nu op vakantie gaat met de auto of met het vliegtuig, een aantal dingen zijn altijd erg handig om mee te nemen. Daarom hebben wij een handig lijstje gemaakt met reisaccessoires om jouw reis een stuk fijner te maken!

Welke reisaccessoires zijn essentieel?

reisaccessoires 300x300 - Comfortabel op reis met de juiste reisaccessoiresNekkussen en slaapmasker
Als je zelf moet autorijden is een nekkussen natuurlijk niet zo handig, maar als passagier kan het een hoop nekpijn voorkomen. Ook voor in het vliegtuig is een nekkussen ideaal – het verkleint de kans dat je op de schouder van je buurman of -vrouw in slaap valt in ieder geval aanzienlijk 😉

Een slaapmasker ligt natuurlijk voor de hand, maar toch vergeten de meeste mensen dit item vaak. Stop er standaard eentje in een toilettas of in het voorvakje van je reistas, zodat je ‘m altijd bij je hebt.

Een wereldstekker
Om er zeker van te zijn als je naar het buitenland reist dat je stroom kunt gebruiken, neem je een wereldstekker mee. Wel zo fijn als je na een lange reis niet nog eens naar een specifieke stekker hoeft te zoeken!

Oordopjes of headset
Als je ooit wel eens in een vliegtuig hebt gezeten met een smakkende en/ of snurkende medepassagier, dan weet je dat oordopjes onmisbaar zijn. Je kunt natuurlijk wassen oordopjes gebruiken, maar met een goede headset en een muziekspeler kom je ook een heel eind.

Compressie sokken
Veel mensen die vliegen hebben last van opgezwollen, pijnlijke benen. Compressie sokken helpen hierbij. Omdat je lang stil zit wordt de bloedsomloop minder, waardoor er te weinig zuurstof in je spieren terechtkomt. Compressie sokken zitten strak om de kuiten en enkels en zorgen voor een goed bloedcirculatie.

Kofferriem
Om je er geen zorgen over te maken of je koffer nog heel is en niet is opengeklapt (wat met een goede koffer overigens niet zo snel zal gebeuren) kun je een kofferriem kopen. Een kofferriem zorgt ervoor dat je koffer extra beschermd is tijdens het reizen. Tip: Bij Travelbags.nl krijg je een kofferriem bij iedere koffer aankoop.

Pashmina
Heb jij het ook altijd zo koud in het vliegtuig? Vaak zijn de dekens die worden uitgedeeld door vliegtuigmaatschappijen niet dik genoeg. Een pashmina of grote sjaal biedt dan uitkomst. 

Check ook deze lijst van Beste Koffers voor nog meer handige reisaccessoires, of koop ze meteen via Travelbags.nl.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *