Comfortabel op Reis met de juiste reisaccessoires!!

Als je op reis gaat is het belangrijk dat je reis comfortabel is. Een aantal reisaccessoires zijn hierbij echt onmisbaar. Of je nu op vakantie gaat met de auto of met het vliegtuig een aantal dingen zijn altijd erg handig om mee te nemen en om je lange reis zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom hebben wij een handig lijstje gemaakt met reis accessoires om jou reis zo comfortabel mogelijk te maken.

Welke reisaccessoires zijn het meest comfortabel?

reisaccessoiresNek kussen en slaapmasker. 
Natuurlijk als je met de auto op vakantie is dit lastig maar voor de bijrijder(s) of als je met het vliegtuig gaat is dit erg lekker. Het is niet alleen comfortabel maar voorkomt ook nekklachten. Voor iedereen die in het daglicht reist maar toch even stiekem zijn ogen wil dicht doen is een slaapmasker ideaal.

 

 

Een wereldstekker.
Om er zeker van te zijn als je naar het buitenland reist dat je stroom kan gebruiken neem dan een wereldstekker mee. Niet overal is een stopcontact hetzelfde. Erg handig om deze reisaccessoire mee te nemen op je vakantie.

Oordopjes. 
Reizen gebeurt niet altijd stil, zeker niet een vliegtuig met meer dan 100 man een grote motoren. Om het je comfortabel te maken kan je oordopje meenemen. Hierdoor kan je toch lekker uitgerust reizen of lekker rustig een boek lezen.

Compressie sokken.
Veel mensen die vliegen hebben last van opgezwollen pijnlijke benen. Compressie sokken helpen hier weer bij. Omdat je lang stil zit wordt de bloedsomloop minder. Hierdoor komt er te weinig zuurstof in je spieren. Daarom zijn compressie sokken erg handig, deze zitten strak om de kuiten en enkels en zorgen voor een goed bloedcirculatie.

Kofferriem.
Om geen zorgen te maken of je koffer nog heel is of open is geklapt, wat met een goede koffer niet zo snel zal gebeuren kan je een kofferriem kopen. De kofferriem zorgt ervoor dat je koffer extra beschermt is tijdens het reizen. Tip: Bij Travelbags.nl krijg je een kofferriem bij iedere koffer aankoop.

Dit zijn echt 5 dingen die je reis veel comfortabeler maken en zijn niet duur.

Bekijk hier alle reis accessoires.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *